Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Pistol > Tanfoglio > Tanfoglio Stock II 9x19 Chrom (Production Class) - Double Action

Tanfoglio Stock II 9x19 Chrom (Production Class) - Double Action
Dette er Våpenet Tanfoglio Har laget for Production klassen innenfor IPSC skyting..,

Varenummer: 100175
 • På lager
 • Kr 18 790,00
  Kr 17 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Tanfoglio Stock II 9x19 Chrom (Production Class) - Double Action.
  Dette er våpenet Tanfoglio har laget for Production klassen innenfor IPSC skyting
  , våpenet har bull barrel, langt støvdeksel, justerbart sikte, serratering fremme og bak på sleiden, kommer med dobbeldtsidig sikring, serratert frontstrap og back strap(fram og bak på grepet), 2 magasiner (17 sk), kuffert, pussestang, instr bok, utskiftbart frontsikte med tanke på å sette på smalere eller sikte med fiber, og den er med dobble action avtrekk (selvfølgelig er det også med SA hvis man spenner hane).

  Tanfoglio er for de aller fleste håndvåpenskyttere en velkjent våpenprodusent, faktisk har Tanfoglio produsert kvalitets pistoler siden slutten av 1940 årene, og Tanfoglio har et meget godt utvalg av modeller, og de produserer pistoler i så å si alle versjoner til alle klasser. 

  Tanfoglio har rykte på seg for å inneha enormt god kvalitet, bedre tilpasning en noen annen i sin prisklasse, og en bedre driftssikkerhet en hva mange av sine konkurrenter kan levere.....En pistol fra Tanfoglio både skal, og er en ren, skjær glede å skyte med!


  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.

  Relaterte produkter