Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Browning Maral > Browning Maral HC .30-06 - Rett-trekker

Browning Maral HC .30-06 - Rett-trekker
Maral baserer seg på en av verdens mest gjennomprøvde mekanismer - Browning BAR

Varenummer: 124729
 • På lager
 • Velg Kaliber:
  Kr 26 990,00
  Kr 19 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Browning Maral HC Gjenget 14x1 - Rett-trekker.
  Maral er Brownings store nyhet om dagen. En rett-trekker du skyter like raskt med som en halvautomat. Hvor problematikken rundt
  lyddemping er en saga blott. Maral baserer seg på en av verdens mest gjennomprøvde mekanismer - Browning BAR, men har en rekke
  nye funksjoner som gjør våpenet til et "must have" for svært mange.

  Avtagbar kolbe, oppspenner, boksmagasin, ferdig gjenget for lyddemper og inflex kolbekappe er bare noen av funksjonene som tilbys på denne rett-trekkeren. Å kunne beholde siktebildet og grepet rundt kolben under lading gjør det intuitivt enkelt, ufattelig raskt og kjempemorsomt å skyte med denne revolusjonerende rifla.
  Våpenet leveres i Norge med 51cm løp, ferdig gjenget for lyddemper.

   

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.