Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Mossberg > Mossberg Patriot Synthetic .30-06 - Nyhet 2016

Mossberg Patriot Synthetic .30-06 - Nyhet 2016
Robust bruks-våpen - Våpen som tåler å bli brukt - Handle rimeligere rifle - Jakt og skyt mer!

Varenummer: 125525
 • På lager
 • Kr 5 990,00
  Kr 4 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Mossberg Patriot 308 Win - Nyhet 2016.
  Siste nytt fra Mossberg i 2015 er Patriot riflene, og dette er også en videreutviklet rifle fra den klassiske Mossberg 4x4 rifla!
  Mossberg Patriot har blitt så godt mottatt etter introduksjonen på  SHOT Show 2015 (USA) at det har hvert vanskelig å fremskaffe nok rifler, og i denne prisklassen skal du lete langt og lenge etter et bedre våpen, for skal du kjøpe deg et rimelig våpen med god funksjonalitet, fult justerbart avtrekkersystem og med god presisjon så er Mossberg Patriot uten tvil et våpen det er vanskelig å komme utenom!

  Mossberg Patriot er som det meste fra Mossberg....Enormt robuste bruksvåpen, Mossberg lager våpen som tåler å bli brukt, god funksjonalitet, fult justerbart avtrekkersystem og presisjon som tilsvarende langt mer kostbare våpen, Mossberg Patriot =Value for Money 

  Dette er robuste bruksvåpen - Våpen som tåler å bli brukt - Handle rimeligere rifle - Jakt og skyt mer! 

  Teknisk informasjon:
  Vekt: 2,9 kg 
  Løpslengde: 56cm - flutet pipe 
  Riflestigning:1:10" 
  Boltmekanisme 
  Stokkmateriale: Synthetic
  Klassisk rett kolbe 
  Frittliggende pipe: Ja 
  Uttagbart boksmagasin 5 + 1 
  Automatisk utkaster 
  Justerbart avtrekk (0,9 - 3 kg) (Patented Lightning Bolt Action adjustable trigger system)
  Kaliber: 3006.
  Totallengde: 109 cm.
  Montasje: Weaver Style Bases
  Winge Våpen AS vil få inn denne bestselgeren i 2 mindre partier, og første parti er forventet til lager mai/juni, og et litt utpå høsten 2016.

  Bemerk: Mossberg er per i dag den produsenten av hagler som er MESTSELGENDE totalt sett i USA. De leverer også hagler til USAs største politistyrke.
  Målt i totale salg av lange våpen dvs hagler+rifler er i dag Mossberg nr. to i USA.
  De er likevel den klart største eksportøren av lange håndvåpen fra USA, (kilde American Rifleman, 2012 s 66-67  - USAs og verdens eldste tidsskrift på våpen – 126 år gammelt).
   
  Mossberg er med andre ord større enn de fleste i Europa har fått med seg –  de er privateid og eneste privateide i sin kategori i USA, og de er svært inovative med stadig nye modeller. Mossberg går for å være den bedrift i sin kategori i USA med mest solid økonomi.

   

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.