Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Hagle > Winchester > Winchester SX3 Ultimate Sporting Adjustable 12-76 - 76cm løp og Invector +

Winchester SX3 Ultimate Sporting Adjustable 12-76 - 76cm løp og Invector +
Nyeste sportsutgaven av SX3. Nå med 12-76 kammer, Briley choker, forlenget boltutløser og ladearm, justerbar stokk og mye mer...

Varenummer: 6742
 • På lager
 • Kr 23 990,00
  Kr 21 590,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Winchester SX3 Ultimate Sporting Adjustable 12-76 - 76cm løp og Invector +
  Nyeste sportsutgaven av SX3. Nå med 12-76 kammer, Briley choker, forlenget boltutløser og ladearm, justerbar stokk og mye mer.
  NB! Tilgjengelig fra November 2016

  "Winchester SX3 er ikke uten grunn en av verdens mest solgte halvautomater. Usedvanlig driftsikker og lynkjapp halvautomat som sammen med Inflex kolbekappe gjør lynraske oppfølgingsskudd til en lek. SX3 Composite og SX3 Red Performance (tidligere kalt Flanigun) er belagt med metallgrå Perma-Cote UT (Ultra Tough) for ekstrem rustbeskyttelse.

  Sluttstykket er elektrolytisk forkrommet for rask og friksjonsfri repetering og sikrer sammen med innvendig krommet løp at dette er et av markedets desidert mest vedlikeholdsfrie hagle.

  Winchester SX3 tar alt av ammunisjon, fra 24g lerduepatroner til de kraftigste magnumpatronene, og Back Bored løp i kombinasjon med Invector Plus choker gir skuddbilder og utgangshastigheter i verdensklasse. Er du links-skytter byr dette ikke heller på noen utfordring. SX3 leveres med shims også for venstre-skyttere og sikringen kan enkelt snus. Våpena produseres av Browning i Belgia/Portugal."     

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.