Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Pistol > Browning > Browning Buck Mark Black Label Threaded - Nyhet 2017

Browning Buck Mark Black Label Threaded - Nyhet 2017
En meget robust pistol som trolig er det perfekte klubbvåpen, men også et knall-bra våpen for deg som trenger et driftssikkert våpen i kaliber 22LR i privat eie!

Varenummer: 132572
Kr 8 490,00


Våpensalg hos Winge Våpen

Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


Beskrivelse

Browning Buck Mark Black Label Threaded - Nyhet 2017
En meget etterlengtet nyhet fra Browning som nå kan leveres til det Norske markedet!

Siste utgave fra Browning er en spesialpistol som har fått navnet «Buck Mark Black Label Threaded «
og dette er en meget robust pistol som trolig er det perfekte klubbvåpen, men også et knall-bra våpen for deg som trenger et driftssikkert våpen i kaliber 22LR i privat eie!

Pistolen leveres med Weaver skinne for montering av optiske siktemidler, leveres i duotone blå/grå finish, et meget godt laminat kjefte med godt grep, magasinutløser er plassert der du finner den på en 1911, mens sikringen er plassert på våpenets venstre side.
Avtrekket er rent og pent, men det kan «tunes» for deg som ønsker et enda bedre avtrekk, denne tjenesten tilbys via vår børsemaker»

Pistolen leveres med et magasin som har 10 skudds kapasitet, det medfølger også et futteral i foderal med Browning logo. 

Perfekt våpen for pistolklubber og som trening/konkurransevåpen.
Et våpen som bare skyter og skyter. 100% funksjonsikkert og meget brukervennlig. Et trygt og godt kjøp i 100% stål. Et Uslitelig våpen!.

Tekninsk informasjon:
Pipelengde: 11cm.
Totallengde: 21,4 cm.
Vekt: 1030 gram.
Kaliber: 22LR

Calibre: 22LR
Barrel length: 102-4 (mm-inch)
Barrel finish: Matte blued
Gjenget: 1/2 x 20 UNF.
Sights: Fiber optic
Slide: Steel
Magazine: DBM
Magazine capacity: 10 Shots
Handle: Black labe laminated
Weight: 1kg
Packaging: Flex Case

Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.