Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Mossberg > Mossberg 464 Lever Action .30-30 Win. 20" Barrel

Mossberg 464 Lever Action .30-30 Win. 20" Barrel
Skyter like bra som rifler som koster vesentlig mer. Funksjon er absolutt helt topp. - jakt og skyt mer!

Varenummer: 132265
 • På lager
 • Kr 6 990,00
  Kr 4 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Nyeste utgaven fra Mossberg har kommet til vårt lager.
  Mossberg 464 Lever-Action Rifle - Pistol Grip - kaliber 30/30.
  Lagersalg på meget gode våpen til knallpris! Begrenset antall til oppgitt pris, er det utsolgt så er det utsolgt, varen kan da ikke fremskaffes til samme pris, dette til informasjon.

  Hvorfor kjøpe Mossberg? Vel man får svært mye rifle for pengene og vi mener dette er et godt valg for deg som har lyst på en lever action rifle til jakt opp til rådyr størrelse og denne skyter like bra som rifler som koster vesentlig mer. Funksjon er absolutt helt topp. - jakt og skyt mer! 

  Bemerk: Mossberg er per i dag den produsenten av hagler som er MESTSELGENDE totalt sett i USA. De leverer også hagler til USAs største politistyrke.
  Målt i totale salg av lange våpen dvs hagler+rifler er i dag Mossberg nr. to i USA.
  De er likevel den klart største eksportøren av lange håndvåpen fra USA, (kilde American Rifleman, 2012 s 66-67  - USAs og verdens eldste tidsskrift på våpen – 126 år gammelt).
   
  Mossberg er med andre ord større enn de fleste i Europa har fått med seg –  de er privateid og eneste privateide i sin kategori i USA, og de er svært inovative med stadig nye modeller. Mossberg går for å være den bedrift i sin kategori i USA med mest solid økonomi.


  Caliber .30-30 WIN
  Capacity 7
  Barrel Length 20"
  Sight Bead/Adjustable Rear
  Twist 1:10
  LOP Type Fixed
  LOP 13.875"
  Barrel Finish Blued
  Stock Finish Pistol Grip (Walnut)
  Weight 6.75
  Length 38.5"

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.