Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Tikka T3x > Tikka T3x Tactical A1 Gjenget - Nyhet 2018

Tikka T3x Tactical A1 Gjenget - Nyhet 2018
Tikka T3x Tactical A1 Gjenget - Nyhet 2018

Varenummer: 111911
Velg Kaliber:
Kr 26 590,00
Kr 24 990,00


Våpensalg hos Winge Våpen

Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


Beskrivelse
Tikka T3x Tactical A1 Gjenget - Nyhet 2018.

Tikka T3x serien er en ny designet rifle, og den ble lansert vinteren 2016.

Nye Tikka T3x serien er pakket med nye detaljer som gir denne rifla best mulig funksjonalitet og super presisjon, og uansett hva du skal jakte, det finnes alltid en Tikka T3x som passer ditt behov.


Tikka T3x - Sluttstykke:
Noen har ment at sluttstykkehylsen (bakre delen av sluttstykke) som ble produsert i plast på Tikke T3 var et svakt punkt, og dette har fabrikken tydelig vert enige i, for alle nye T3x leveres nå med sluttstykkehylse i metall. 

Tikka T3x - Låskassen:
Selve feste for montasje er forbedret, blant annet har den fått ytterligere innfestningspunkter for montering av picatinny m.m. 

Tikka T3x - Større utkasteråpning:
Tikka T3x har dypere og lengre utkasteråpning som sørger for et bedre utkast av tomhylsen, og ikke minst, enklere og toppmate rifla. 

Finsk kvalitet og tradisjon på sitt beste og Tikka’s presisjon og pålitelighet er et begrep blant jegere og skyttere verden over.
Skal du ha topp presisjon og funksjonalitet uten at du legger vekt på detaljer og finish så er Tikka rifla for deg.
Sluttstykket glir lettere enn i omtrent noe annet våpen, avtrekket er helt perfekt og egenspredningen (presisjonen) går de aller fleste riflene en høy gang.


Avtrekket er helt uten kryp og er justert fra fabrikken til 1,5 kg.
Du kan lett justere vekta på avtrekket selv i området mellom 1000 og 2000 gram.

Sikringen som er festet til avtrekkerhuset låser også sluttstykket i sikret posisjon. Sluttstykket har 2 låseklakker og dermed 70 graders hevarmsløft.

Skyter en Tikka T3 rifle dårligere enn 1MOA på 100meter forlater den ikke fabrikken. Vår fokus er presisjon, hva er din? Alle Sako og Tikkavåpen presisjonstestes med Sakoammunisjon som endel av kvalitetskontrollen. Tikka med tre skudd, Sako med fem skudd. Minimumskravet er en samling innen 1MOA på 100meter eller 2,908 cm målt fra sentrum til sentrum i kulehullet.

Teknisk informasjon:
Tikka T3x Tactical A1
Vekt: 5,1 kg 
Løpslengde: 62cm 
Total lengde: 111 cm 
Riflestigning: 11" 
Boltmekanisme 
Stokkmateriale aluminium
Kolbetype: Foldestokk med AR15 buffer overgang
Frittliggende pipe 
Låsekasse med påmontert picatinny skinne 
Løst boks 10-skudds magasin
Push-feed mating 
Kort utdrager 
Automatisk utkaster 
Direkte jaktavtrekk, justerbart (1-2 kg) 
Skyvesikring 
Gjenget for lyddemper 5/8x24
Video:
Kommer snart....
 
Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.


Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.