Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Thompson Center Venture > Thompson Center ICON Classic Bolt Rifle

Thompson Center ICON Classic Bolt Rifle
Icon Classic er allerede i dag en klassiker blant dagens topp profesjonelle og er raskt i ferd med å ble en sann Amerikansk legende.

Varenummer: 5542
Velg:
Kr 12 990,00
Kr 8 990,00


Våpensalg hos Winge Våpen

Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


Beskrivelse

TC ICON - Kombinansjonen nøyaktighet og presisjon er lik suksess.

ICON CLASSIC  Klassisk Stil – Moderne Presisjon

Icon Classic™ har alle karakterisitka og fine detaljer fra de beste og kostbare boltrifler på markedet med det lille ekstra som gir deg som eier en følelse av luksus. Icon Classic er allerede i dag en klassiker blant dagens topp profesjonelle og er raskt i ferd med å ble en sann Amerikansk legende.
 
Vakker høykvalitets valnøtt, det utsøkte nettskjæringsmønsteret, de integrerte Weaver® kikkertbasene, den elegante måten å kunne endre våpenets utseende på ved å veksle mellom ulike bolthendler, den glatte mekanismen og ikke minst den superbe ballanse er faktorer som adderer opp til et meget attraktivt våpen, men dette er ikke alt.
 
Det er også mange tekniske, mekaniske og ytelses-fremmende faktorer på T/Cs nye Icon™ rifle serie som går ett steg forbi og videre i forhold til konkurrentene. Vi tenker her på det revolusjonerende Interloc™ Beddings Systemet™ med tre integrerte rekylklakker som eksakt matcher uttake i en aluminiumsbase som utgjør overgangen til stokken, den innovative T-Slot Ekstraktoren™  -  som sammen medfør at Icon™ er det ultimative innen nøyaktighet, presisjon og pålitelighet, rett ut av esken. Du er garantert et bueminutt rett ut av esken!!
 Icon serien foreligger i en rekke ulike kalibere som dekker de fleste formål: , 22-250 REM, 243 Win, 308Win, 30TC,  270 Win, 30-06, 300 Win Mag, 7mm Rem.Mag.
 
Thompson/Center (TC) har samarbeidet med Hornady om utviklingen av et nytt kaliber, designet for å fungere optimalt i den nye Icon. Dette er en 30 kaliber medium lengde hylse  (30TC) som i en kortere mekanisme gir samme ytelser hva gjelder utgangshastighet og ”Knock-Down-egenskaper” som velkjente 30-06.

Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.