Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Thompson Center Venture > Thompson Center The Icon Weather Shield 30.06

Thompson Center The Icon Weather Shield 30.06
Rifle laget med vekt på ekstrem beskyttelse mot det som klima, salt, vær og vind kan utsett våpen for under praktisk bruk.

Varenummer: 105808
 • På lager
 • Kr 12 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  ICON WS™    - Allværsvåpen    WS står for Weather Shield=VærBeskyttet/ElementBeskyttet

  Denne serien har alle karakteristika fra Icon Classic, men med vekt på ekstrem beskyttelse mot det som klima, salt, vær og vind kan utsett våpen for under praktisk bruk. 
  Støpt Houge™ stokk i komposite materiale og den spesielle Weather Shield™ finishen på metallflatene vil stå imot det meste av det moder natur kan utsette et slikt våpen for.

  Kompositstokk & SST (rustfritt)

  Pipelengde= 60,96cm  Totallengde=  111,76cm Vekt=3,40kg

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.