Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Bekledning > Woolpower ullfrotte > Woolpower Ullfrotte Bukse 200g - med åpning i front (Herre)

Woolpower Ullfrotte Bukse 200g - med åpning i front (Herre)
Ull er til en viss grad selvrensende og har en egenskap til ikke å lukte vondt selv etter lang tids bruk.

Varenummer: 634298 - 634200
 • På lager
 • Velg farge:
  Velg størrelse:
  Kr 579,00
  Kr 399,00


  Beskrivelse

  Ullfrotte Bukse med åpning i front 200g (Herre)

  Woolpower ullfrotte serien for jakt og frilufts mennesker.
  400 og 600 g/m2 er de tykkere klærne som brukes som mellomplagg for å øke varmeisoleringen mellom de hudnære underklærne og det ytterplagget som brukes som beskyttelse mot vind og fuktighet.

  Forsterkningsplagget brukes ofte ved lavere temperaturer eller ved roligere aktiviteter.
  Passer perfekt for deg som sitter på post eller jakter på kalde dager.

  De tykkere klærne brukes som mellomplagg for å øke varmeisoleringen mellom de hudnære underklærne og det ytterplagget som brukes som beskyttelse mot vind og fuktighet.
  Forsterkningsplagget brukes ofte ved lavere temperaturer eller ved roligere aktiviteter.

  Litt om Woolpower Norge
  Woolpower underklær, mellomklær og sokker blir produsert i Østersund i Nord Sverige. Vi utvikler og produserer 100 % av våre produkter. Woolpower blir solgt ”worldwide” til profesjonale, friluftsentusiaster og til alle andre som trenger å holde seg varm.

  ULLFROTTÉ ORIGINAL – VÅRT MATERIALE
  Alle Woolpower produkter er laget av Ullfrotte Original, et teknisk avansert materiale laget av en kombinasjon av to tredjedeler fin merino ull fra Australia og en tredjedel syntetisk fiber for å oppnå stor slitestyrke. Og Ullfrotté er strikket med unik løkkestrikk for å oppnå optimal isolerende evne.Ull har en unik egenskap til å holde og transportere fuktighet og den holder deg varm selv i våt tilstand.Ull er til en viss grad selvrensende og har en egenskap til ikke å lukte vondt selv etter lang tids bruk. På grunn av dette trenger ikke plagget å bli vasket så ofte. I tillegg kan alle plagg laget av Ullfrotté Original vaskes i 60 grader Celsius hvis nødvendig.

  HØY UTFØRELSE/PRESTASJON THERMALE UNDERKLÆR
  Woolpower er en kolleksjon av underklær for hele kroppen og kan kombineres på forskjellige måter avhengig av temperatur og aktivitetsnivå. Materialet finnes i forskjellige vektklasser, hver av disse har forskjellige funksjoner og fordeler. Vekten av materialet er forklart i gram pr kvadratmeter og er tilgjengellig i 200, 400, 600 og 800 g/m2.Alle plaggene er laget på spesialdesignede maskiner og alle plaggene er konstruert uten vertikale sømmer for å unngå gnaging og rakning.

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.

  Relaterte produkter