Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Lagersalg - REA - SALG > DVD Jaktfilmer > Tindenes Konge – Gemsen!

Tindenes Konge – Gemsen!
Jakt på Gemse -”Tindens Konge” er i denne filmen formidlet med spenning og verdighet som tilkommer et slikt edelt dyr. Som alltid fra Reivax, formidlet i inovativ og ypperste kvalitet!

Kr 289,00
Kr 99,00


Beskrivelse

Tindenes Konge – Gemsen!

(NB! Kan forhåndsbestilles nå og den vil bli levert så fort vi har den på lager!)

Jakt på Gemse….for de av oss som har opplevd å se Gemse i Alpene, eller drømmer om dette, er dette en film som garantert stimulerer lysten til å prøve de Alpine tinder. Rupicapra Rupicapra (Gemse) – et geiteliknende dyr forekom opprinnelig overalt i de Trans-Alpine domener, Pyreneene inkludert Karpatene (der de gjerne er tyngre og større). Etterstrebet og blant de absolutte topptrofeer i Europa.

Vekt for bukk i Alpene er typisk 35-50kg, geit 30-40kg. Leveområde – om sommeren - typisk 800-2300m og ofte betydelig høyre. Gemsen jaktes mest produktivt ovenifra da den har en tendens til å se etter fiender som kommer nedenifra. Dette betyr utfordringer!

I denne fremragende DVD blir vi med i de høyeste tinder dvs under meget ”luftige forhold”. Jakt på Gemse  -”Tindens Konge”  er i denne filmen formidlet med spenning og verdighet som tilkommer et slikt edelt dyr.  Som alltid fra Reivax, formidlet i inovativ og ypperste kvalitet!

Det vil overaske mange Europeere at man ikke behøver reise til Amerika på jakt etter Mountain Goat eller Dale Sheep for å oppleve fantstisk tindejakt på ”Toppenes Konger”. Bli inspirert!

 

Foto/film: Reivax Films
Spilletid: 60 min
Språk: English,Spanish and French
Sytem: Pal (European, Zone 2)

Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.