Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Browning A-bolt III > Browning A-bolt III Dura Touch Gjenget 14x1

Browning A-bolt III Dura Touch Gjenget 14x1
Som eneste i verden, kan vi fra juli av tilby A-bolt III med Dura Touch - en kraftig oppgradering som gjør den dominerende i dette prissegmentet.

Varenummer: 130914
 • På lager
 • Velg Kaliber:
  Kr 9 990,00
  Kr 9 490,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse

  Browning A-bolt III Dura Touch - Gjenget 14x1 - Nyhet 2016
  Som eneste i verden, kan vi fra juli av tilby A-bolt III med Dura Touch - en kraftig oppgradering som gjør den dominerende i dette prissegmentet.


  Samme spesifikasjoner som A-Bolt II, men i helt ny utgave. Fortsatt sikring på kolbehals, magasinkapasitet på 4+1, fortsatt gjenget for lyddemper og fortsatt produsert på Miroku i Japan. Nytt er "button rifled" løp og 1,3 kg. avtrekk. Nytt er også utløser for tømming av våpen i sikret posisjon,inflex kolbekappe og løst boksmagasin.

  Ved A-Bolt 3 er det lagt vekt på å fa maksimale bruksegenskaper og kvalitet til en best mulig pris. Den er kjempegod å skyte med, gir topp presisjon og virker aldeles utmerket, men det er ingen X-bolt. Mer plast og enklerer løsninger.
  Enkelte mener den minner mye om en ekstra god Tikka. Kolbelengde justeres enkelt vha. Browning Inflex I spacere/kolbekapper.

  Etter vår mening, en rifle som konkurrenter meget godt i prisklassen under X-Bolt.
  Leveres med samme løpslengde og samme gjenger som alle andre Browning rifler.
  Leveres i kaliber 308 Win og 30-06sprg.

  Winge Våpen AS gjør sitt ytterste for at all informasjon på www.wingevapen.no skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i pris og produktbeskrivelse.

  Winge Våpen AS tar forbehold om at varen på www.wingevapen.no gjelder så langt varebeholdningen rekker.