Mandag - Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag stengt
Telefon i åpningstiden:
Tlf 69 26 25 60
(unntatt lørdag)
Forsiden > Våpen - Rifle > Browning Maral > Browning Maral Composite HC Adjustable - Gjenget 14x1

Browning Maral Composite HC Adjustable - Gjenget 14x1
Maral baserer seg på en av verdens mest gjennomprøvde mekanismer - Browning BAR. (NB: Kikkerten på bildet medfølger IKKE)

Varenummer: 7516, 7469
 • På lager
 • Velg Kaliber:
  Kr 22 990,00
  Kr 20 990,00


  Våpensalg hos Winge Våpen

  Salg av våpen er underlagt streng lovgivning og slike kjøp må derfor behandles til enhver tid gjeldende lover og regler. Du kan kjøpe våpen i nettbutikken forutsatt at du enten har eller fremskaffer gyldig kjøpetillatelse fra politiet. Send så inn din godkjente kjøpetillatelse slik du mottok den fra Politiet og legg ved kopi av gyldig legitimasjon (Pass, bankkort, førerkort osv.). Winge Våpen AS sender våpen over hele landet når det foreligger godkjent våpensøknad fra Politiet, kjøp nå og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.


  Beskrivelse
  Endelig har den populære rettrekkeren kommet i komposittutgave! 
  Riflen er ferdig gjenget for lyddemper og leveres med justerbar kolbekam.

  Maral er verdens raskeste rettrekker takket være det unike ladesystemet. Du trekker bare bolten tilbake og slipper for å lade om. Med riktig teknikk er det dermed utrolig enkelt å beholde siktebildet og grepet rundt kolben under omlading. Med Maral skyter du like raskt som med en halvautomat!

  Maral Composite Nordic leveres med oppspenner. 

  *Produktbildet viser påmontert kikkert og high-capacity magasin. Dette er ikke inkludert i prisen, og riflen leveres med standardmagasin. Se under for å finne HC-magasinet.
  Relaterte produkter